Nasi-Bungkus

Nasi Bungkus

Nasi-Bungkus

Nasi Bungkus | Na de bevrijding deelde het Rode Kruis Nasi Bungkus uit aan de teruggekeerde krijgsgevangenen. Dit bescheiden gerechtje symboliseert de veerkracht en het opkrabbelen na de oorlog.

Nasi Bungkus

Dit jaar is het weer mogelijk om vooraf en na afloop van de herdenking met elkaar in gesprek te gaan en iets te eten en te drinken. Dit zal voor het eerst plaatsvinden in “Bar Bungkus”, ons pop-up restaurant tegenover het Indisch Monument op het veld, aan de zijde van Madurodam. Tussen 16.00 en 18.00 uur (“‘s middags “) óf tussen 20.30 en 22.00 uur (“‘s avonds”) bent u van harte welkom.

Nasi Bungkus

Om hiervan gebruik te kunnen maken is reserveren noodzakelijk, zonder reservering is toegang tot Bar Bungkus niet mogelijk. Tot 7 augustus kunt u een maaltijdvoucher voor Nasi Bungkus aanschaffen via deze link. De kosten bedragen €8,50 per Nasi Bungkus en u kunt afrekenen met iDeal of creditcard. Direct na uw bestelling ontvangt u de maaltijdvouchers in uw mailbox. Het aantal Nasi Bungkus maaltijden is beperkt. Wij adviseren u niet te lang te wachten met uw reservering. De maaltijdvoucher voor de Nasi Bungkus ontvangt u direct na uw aanmelding in uw mailbox.

Let op: een maaltijdvoucher is voor de Nasi Bungkus in Bar Bungkus em is géén stoelreservering voor de herdenking zelf. Naast een maaltijdvoucher dient u óók een zitplaats te reserveren voor de herdenking zelf. Zie hier voor meer informatie over stoelreservering herdenking.

Nasi Bungkus