Donateur worden

Stichting Herdenking 15 augustus ontvangt financiële steun van het ministerie van VWS. Daarnaast kan de Stichting uw steun goed gebruiken! Momenteel heeft de Stichting circa 1.500 donateurs.

Aanmelden als donateur


Titel
Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Email *
Adres *
Huisnummer *
Postcode *
Stad *
land
Automatisch Incasso Bedrag
Telefoon nummer
Geboortedatum *


Meer informatie

De donaties worden ingezet voor de organisatie van een waardige herdenking elk jaar op 15 augustus. Uit dank voor de donaties nodigt het bestuur van de Stichting elk jaar één donateur en zijn/haar nabestaanden uit een krans te leggen namens de eerste, tweede en derde generatie.

 

Voor € 15,- per jaar bent u donateur en steunt u onze Stichting.

 

Na uw aanmelding als donateur ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer uw aanmelding definitief is ontvangt u een mail met uw donateursnummer én inlogcodes waarmee u kunt inloggen op onze site om -wanneer u dit wilt- uw gegevens in te zien.

 

U kunt uw donatie zelf overmaken of kiezen voor een automatische incasso. De automatische incasso gebeurt jaarlijks rond 15 mei.

 

Wilt u geen donateur worden, maar wilt u ons wel graag eenmalig steunen met een gift? Ook daar zijn we heel blij mee. Dank u wel alvast voor uw bijdrage!

 

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op. Kijk daarvoor op onze contactpagina.

 

ANBI-status

Donaties en schenkingen aan onze stichting zijn fiscaal aftrekbaar onder nummer ANBI (RSIN) 811038269 (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Wijzigingen doorgeven

Via onderstaande button kunt u inloggen en uw gegevens aanpassen.

Inloggen

Automatische incasso

Maak het uzelf en ons gemakkelijk. Voor het invullen van een automatische incasso kunt u hier klikken. Deze machtiging kunt u printen en opsturen, of scannen en mailen, naar de stichting. Het bedrag wordt medio mei geïncasseerd. Komt uw aanvraag later dan 30 april binnen, dan gaat de incasso in vanaf het volgende jaar. U kunt dan voor het lopende jaar een andere betaalmethode kiezen

Automatische incasso
Mede mogelijk gemaakt door

én onze vele donateurs en vrijwilligers!