Donateur worden

De Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 wordt financieel gesteund door circa 1.500 donateurs. De middelen worden ingezet voor de organisatie van een waardige herdenking elk jaar op 15 augustus. Uit dank voor de donaties nodigt het bestuur van de Stichting elk jaar één donateur en zijn/haar nabestaanden uit een krans te leggen namens de eerste, tweede en derde generatie.

Op dit moment wordt de nieuwe donateursomgeving geplaatst, inloggen is tijdelijk niet mogelijk.

Meer informatie

De donaties worden ingezet voor de organisatie van een waardige herdenking elk jaar op 15 augustus. Uit dank voor de donaties nodigt het bestuur van de Stichting elk jaar één donateur en zijn/haar nabestaanden uit een krans te leggen namens de eerste, tweede en derde generatie.

 

Voor € 15,- per jaar bent u donateur en steunt u onze Stichting.

 

Na uw aanmelding als donateur ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer uw aanmelding definitief is ontvangt u een mail met uw donateursnummer én inlogcodes waarmee u kunt inloggen op onze site om -wanneer u dit wilt- uw gegevens in te zien.

 

U kunt uw donatie zelf overmaken of kiezen voor een automatische incasso. De automatische incasso gebeurt jaarlijks rond 15 mei.

 

Wilt u geen donateur worden, maar wilt u ons wel graag eenmalig steunen met een gift? Ook daar zijn we heel blij mee. Dank u wel alvast voor uw bijdrage!

 

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op. Kijk daarvoor op onze contactpagina.

Voordelen

  • Nationale Herdenking15 Augustus 1945 heeft een ANBI-status: Donaties en schenkingen aan onze stichting zijn fiscaal aftrekbaar onder nummer ANBI (RSIN) 811038269 (Algemeen Nut Beogende Instelling).

1.552

donateurs gingen u al voor!
Donateurs aan het woord

‘Ik vind het belangrijk dat ook jonge mensen niet vergeten wat er is gebeurd’

‘Ik probeer er elk jaar bij te zijn’

Mede mogelijk gemaakt door

én onze vele donateurs en vrijwilligers!