Zonnebloemen

1,00

Zonnebloemen voor de Nationale Herdenking 15 augustus 1945 bij het Indisch Monument in Den Haag.

De zonnebloemen zullen op 15 augustus direct bezorgd worden in Den Haag en voorafgaand aan de herdenking door VCL-leerlingen, Zeekadetten en vrijwilligers in het monument gestoken worden.

Als u dit wilt, kunt u tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld een persoonlijke boodschap achterlaten. Deze boodschap zullen wij op 15 augustus op onze website plaatsen. Wanneer u wilt dat uw naam bij de boodschap vermeld wordt, dan dient u uw naam onder de boodschap te schrijven. U kunt het opmerkingenveld natuurlijk ook leeg laten.

Category:

Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw eigen, zelf meegebrachte bloemen bij het Indisch Monument neer te leggen. Én het blijft ook mogelijk om zonnebloemen neer te laten leggen door zeekadetten, leerlingen van het VCL en vrijwilligers van onze stichting. Op die manier kunnen we een mooie traditie in stand houden.

De zonnebloemen kunt u per stuk bestellen via deze webshop. De zonnebloemen zullen op 15 augustus direct bezorgd worden in Den Haag en voorafgaand aan de herdenking door VCL-leerlingen, Zeekadetten en vrijwilligers in het monument gestoken worden.