Vilten melati doe-het-zelf-kit

4,00

Dit jaar wordt er voor het eerst tijdens de Nationale Herdenking op 15 augustus een melatikrans gelegd. Zo’n 1000 bijdragen vormen een krans en iedereen die dat wil kan in de aanloop naar 15 augustus een bijdrage leveren aan deze gezamenlijke krans.  De krans wordt door kunstenaar Willemien Nijman samengesteld. Wie mee wil doen kan de melati doe-het-zelf- kit bestellen en retourneren vóór 1 augustus 2021.

Door overweldigend succes, is de Melati-doe-het-zelf-kit helaas uitverkocht. Daarom stellen nu het patroonblad via PDF-beschikbaar, zodat u nog steeds zelf aan de slag kunt. 

Patroonblad downloaden

 

 

Uitverkocht

SKU: vmk Category:

Via de instructievideo en begeleidende brief wordt uitgelegd hoe je de Melati maakt. Alle materialen voor drie Melati’s van textiel worden opgestuurd. Bij het doe-het-zelf pakket zit een antwoordformulier om jouw bijdrage terug te sturen. Het maken van dit handwerkje is heel toegankelijk, dus ook oudere mensen en mensen met weinig handwerkervaring kunnen meedoen. Het is bovendien een middel om samen in kleine groepjes melati’s te maken en ondertussen samen van gedachten te wisselen over verhalen uit het verleden. Herdenk thuis en ben in gedachten verbonden met elkaar.

Melati

10 mm

1ste gehalte

AG 25

Afwerking

Mat gecombineerd met hoogglans.