Vilten melati doe-het-zelf-kit

4,00

Ieder jaar worden er tijdens de Nationale Herdenking op 15 augustus in Den Haag en tijdens de herdenkingen op Bronbeek Melatikransen gelegd. Zo’n 1000 bijdragen vormen één krans en iedereen die dat wil kan een bijdrage leveren aan zo’n gezamenlijke krans.  De kransen worden door kunstenaar Willemien Nijman samengesteld. Wie mee wil doen kan een melati doe-het-zelf- kit bestellen en de gemaakte melati’s retourneren naar Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945, Sophialaan 10 2514 JR Den Haag.

U kunt nu al beginnen aan de melatikransen voor 2023. We hopen weer kransen te kunnen maken voor de herdenking op 15 augustus én de herdenkingen op Bronbeek.

Uw bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen door onze vrijwilligers op de post gedaan.

 

 

 

 

185 op voorraad

SKU: vmk Category:

Via de instructievideo en begeleidende brief wordt uitgelegd hoe u de witte vilten Melati maakt. Alle materialen voor het maken van drie Melati’s worden opgestuurd. De vilten Melati’s kunt u terugsturen naar:

Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945

Sophialaan 10

2514JR Den Haag

Het patroonblad vindt u in het pakket en kunt u ook downloaden.

Patroonblad downloaden

Het maken van dit handwerkje is heel toegankelijk, dus ook oudere mensen en mensen met weinig handwerkervaring kunnen meedoen. Het is bovendien een middel om samen in kleine groepjes melati’s te maken en ondertussen samen van gedachten te wisselen over verhalen uit het verleden. Herdenk thuis en ben in gedachten verbonden met elkaar.

Melati

10 mm

1ste gehalte

AG 25

Afwerking

Mat gecombineerd met hoogglans.