Vilten melati doe-het-zelf-kit

4,00

Ook dit jaar wordt er tijdens de Nationale Herdenking op 15 augustus en tijdens de herdenkingen op Bronbeek Melatikransen gelegd. Zo’n 1000 bijdragen vormen één krans en iedereen die dat wil kan in de aanloop naar 15 augustus een bijdrage leveren aan deze gezamenlijke krans.  De krans wordt door kunstenaar Willemien Nijman samengesteld. Wie mee wil doen kan de melati doe-het-zelf- kit bestellen en de gemaakte melati’s retourneren vóór 25 juli 2022.

 

 

 

272 op voorraad

SKU: vmk Category:

Via de instructievideo en begeleidende brief wordt uitgelegd hoe u de witte vilten Melati maakt. Alle materialen voor het maken van drie Melati’s worden opgestuurd. De vilten Melati’s kunt u terugsturen naar Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945, Sophialaan 10, 2514JR Den Haag.

Het patroonblad vindt u in het pakket en kunt u ook downloaden.

Patroonblad downloaden

Het maken van dit handwerkje is heel toegankelijk, dus ook oudere mensen en mensen met weinig handwerkervaring kunnen meedoen. Het is bovendien een middel om samen in kleine groepjes melati’s te maken en ondertussen samen van gedachten te wisselen over verhalen uit het verleden. Herdenk thuis en ben in gedachten verbonden met elkaar.

Melati

10 mm

1ste gehalte

AG 25

Afwerking

Mat gecombineerd met hoogglans.