Groot pakket vilten melati doe-het-zelf-kit

10,00

Ieder jaar worden er tijdens de Nationale Herdenking op 15 augustus in Den Haag en tijdens de herdenkingen op Bronbeek Melatikransen gelegd. Zo’n 1000 bijdragen vormen één krans en iedereen die dat wil kan een bijdrage leveren aan zo’n gezamenlijke krans.  De kransen worden door Joost Schaberg samengesteld. Wie mee wil doen kan een melati doe-het-zelf- kit bestellen en de gemaakte melati’s vóór 25 juli 2024 retourneren aan Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945, Sophialaan 10 2514 JR Den Haag.

Inhoud groot pakket:

*5 x A4 lapje wit vilt

*4 strengen wit garen

*vulling

*5 naalden

*12 spelden

*3 patroonbladen

*1 werkinstructie

*let op, in dit grote pakket zit géén retourenvelop met postzegel, u dient de melati’s op eigen kosten terug te sturen of langs te brengen op de Sophiahof

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen door onze vrijwilligers op de post gedaan.

7 op voorraad

SKU: vmk-1 Category:

Via de instructievideo en begeleidende brief wordt uitgelegd hoe u de witte vilten Melati maakt. In dit grote pakket zitten alle materialen voor het maken van minimaal 15 Melati’s. De vilten Melati’s kunt u terugsturen naar:

Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945

Sophialaan 10

2514JR Den Haag

Het patroonblad vindt u in het pakket en kunt u ook downloaden.

Patroonblad downloaden

Het maken van dit handwerkje is heel toegankelijk, dus ook oudere mensen en mensen met weinig handwerkervaring kunnen meedoen. Het is bovendien een middel om samen in kleine groepjes melati’s te maken en ondertussen samen van gedachten te wisselen over verhalen uit het verleden. Herdenk thuis en ben in gedachten verbonden met elkaar.

Melati

10 mm

1ste gehalte

AG 25

Afwerking

Mat gecombineerd met hoogglans.