Aanmelden & Toegangskaarten | 15 augustus 2019

Op deze pagina kun je je aanmelden voor zowel de Nationale Herdenking 15 augustus 2019 bij het Indisch Monument in Den Haag als het middagprogramma in Crowne Plaza.

Aanmelden

Voor de aanmelding heb je een donateursnummer nodig. Het donateursnummer kun je vinden op uitnodigingen, donateursbrieven en bankafschriften. Als je geen donateur bent maar alsnog de herdenking wilt bezoeken neem dan contact op via info@15augustus1945.nl


Toegangskaarten

Toegangskaarten voor de herdenking op het veld zijn tot 31 juli gratis te bestellen.  Vanaf 10.30 uur verwelkomen we je met koffie, thee en spekkoek en kies je zelf een vrije zitplaats. Voor een mooie plek raden we je aan op tijd aanwezig te zijn. Zonder toegangskaart ben je welkom, maar niet zeker van een zitplaats.


Geboren vóór 15 augustus 1945

Bent u geboren vóór 15 augustus 1945, dan kunt u kaarten bestellen voor het blauwe vak. U kunt per donateursnummer maximaal 4 toegangsbewijzen bestellen. Allen kunnen bij u plaatsnemen in het blauwe vak.


Geboren ná 15 augustus 1945

Ben je geboren na 15 augustus 1945, dan kunt je kaarten bestellen voor het oranje vak. Maakt je gebruik van een rolstoel, dan kunt u kaarten bestellen voor het paarse vak. Als rolstoelgebruiker kunt u één begeleider meenemen.


Rolstoelgebruikers

Bestel kaarten voor het paarse vak indien er gebruik wordt gemaakt van een rolstoel. Elke paarse kaart is geldig inclusief één begeleider.


Toegangskaarten middagprogramma

De toegangskaarten voor het middagprogramma in Crowne Plaza op de van Stolkweg 1 te Den Haag zijn € 5,- per persoon inclusief één gratis consumptie. Als het middagprogramma niet uitverkocht is, kun je de toegangskaarten voor het middagprogramma ook op de dag zelf kopen.


Online aanmelden geen optie?

Haal dan zonder aanmelding voor €1,99 (servicekosten) de toegangskaarten voor zowel het veld als het middagprogramma op bij een lokale Primera winkel. Voor Primera winkels bij jou in de buurt ga naar primera.nl/winkels.


Overige vragen?

Problemen met je bestelling? Aanpassingen of uitbreidingen doen?
Bel dan de Paylogic klantenservice op 0900-72956442.


Toegangskaarten Herdenking 15 augustus 2019

Let op!


  • Het aanmeldingsproces bestaat uit 6 stappen.
  • Elk donateursnummer is geldig voor één aanmelding met maximaal 4 kaarten.
  • Wanneer je de bestelling niet hebt afgerond kun je het donateursnummer na één uur opnieuw gebruiken.
  • Het is niet mogelijk om je aan te melden via een e-mail aan ons kantoor of via ons telefonisch spreekuur.
  • Je ontvangt de toegangskaarten direct na aanmelding in je mailbox.
  • Bestel via de bestellink onderaan je toegangskaarten.

Reizen en parkeergelegenheid

Let op! Er is zeer beperkt parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Indisch Monument. Indien u in de gelegenheid bent raden wij u aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Meer informatie over parkeermogelijkheden, kiss&ride en pendeldienst vindt u op onze website.

Melati verkoop

Melati’s zijn op 15 augustus te koop op het veld en in Crowne Plaza. Voor online verkoop klik op de onderstaande button.

Melati webshop

Prijzen consumpties middagprogramma Crowne Plaza

Nasi rames € 9,-

Tjendol € 2,-

Hartige snacks € 2,-

Zoete Indische hapjes € 2,-

Saté met lontong € 5,-

Gado gado € 5,-

Portretrecht

Het is mogelijk dat je als bezoeker wordt gefotografeerd of gefilmd. Stichting Herdenking 15 augustus 1945 behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.

Mede mogelijk gemaakt door

én onze vele donateurs en vrijwilligers!