Praktische informatie herdenking en middagprogramma | 15 augustus 2019

Nationale Herdenking bij het Indisch Monument

De aanmelding voor de Herdenking is gesloten.
Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom!

Het is niet meer mogelijk om een zitplaats voor de herdenking op het veld te reserveren. Zonder toegangskaart bent u echter ook van harte welkom.  Door de organisatie worden honderden extra stoelen neergezet.  Daarnaast zijn er meer dan voldoende staanplaatsen.

Om 10.30 uur gaat het veld open en wordt u ontvangen met koffie, thee en spekkoek. De herdenking start om 12 uur en het defilé langs het monument start om 13.30 uur.

Middagprogramma in Crowne Plaza uitverkocht

Het middagprogramma in Crowne Plaza is volledig uitverkocht. Zonder toegangskaart voor het middagprogramma kunt u helaas geen gebruik maken van de lunch. Wanneer u een toegangskaart heeft voor het middagprogramma kunt u -wanneer u dat nog niet gedaan heeft – op 15 augustus consumptiemunten kopen voor de lunch.

Vragen?

Problemen met uw eerder gedane online bestelling?

Bel ons op maandag, woensdag of vrijdag tussen 10 en 13 uur op 070-2002505.

Reizen en parkeergelegenheid

Let op! Er is zeer beperkt (betaald!) parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Indisch Monument en bij het World Forum. Indien u in de gelegenheid bent raden wij u aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij het veld en Crowne Plaza is een kiss&ride strook ingericht waar u opgevangen wordt door onze vrijwilligers.

 

 

Tussen Crowne Plaza en het veld worden pendelbussen ingezet.

 

 

Op 15 augustus wordt er gewerkt aan het spoor tussen Leiden, Den Haag CS en Den Haag HS. Houd rekening met een half uur extra reistijd. Kijk voor de actuele informatie op 9292

 

 

Rederij Willemsvaart verzorgt op 15 augustus voor OV-gebruikers vervoer over water. Tegenover de tramhalte van lijn 9 bij Madurodam varen tussen 10.00 uur en 11.45 uur twee boten, die de bezoekers van de Herdenking gratis naar het terrein van het Indisch Monument vervoeren.  Na 13.30 starten de vaarten terug. Laatste afvaart vanaf het Indisch Monument om 15.30 uur.

Melati verkoop

Melati’s zijn op 15 augustus te koop op het veld en in Crowne Plaza. Voor online verkoop klik op de onderstaande button.

Melati webshop

Prijzen consumpties middagprogramma Crowne Plaza

Nasi rames € 9,-

Tjendol € 2,-

Hartige snacks € 2,-

Zoete Indische hapjes € 2,-

Saté met lontong € 5,-

Gado gado € 5,-

Portretrecht

Het is mogelijk dat je als bezoeker wordt gefotografeerd of gefilmd. Stichting Herdenking 15 augustus 1945 behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.