Aanmelden 15 augustus 2019

Vanaf maandag 3 juni 2019 kunt u zich op deze pagina aanmelden voor zowel de Nationale Herdenking 15 augustus 2019 bij het Indisch Monument in Den Haag als het middagprogramma.

Aanmelden met uw donateursnummer
Voor de aanmelding heeft u uw donateursnummer nodig. Uw donateursnummer kunt u vinden in de uitnodiging, in de donateursbrief en meestal in uw bankafschrift. Wanneer u geen donateur bent kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Toegangskaarten voor de Herdenking
De toegangskaarten voor de Herdenking op het veld zijn gratis. U kunt tot 31 juli toegangskaarten bestellen.  Het zijn vrije zitplaatsen en u kunt zelf kiezen waar u wilt zitten. Voor een goede plaats adviseren we u om op tijd aanwezig te zijn, zodat u zelf een zitplaats kunt uitzoeken. Vanaf 10.30 uur verwelkomen wij u met koffie, thee en spekkoek. Ook zonder toegangskaart bent u van harte welkom bij de Herdenking. U bent dan echter niet gegarandeerd van een zitplaats. Toegang tot het blauwe vak kan alleen wanneer u toegangskaarten besteld heeft.

Maximaal 4 kaarten per bestelling
Met uw donateursnummer kunt u zich éénmaal aanmelden. Bent u geboren vóór 15 augustus 1945, dan kunt u kaarten bestellen voor het blauwe vak. U kunt per donateursnummer maximaal 4 toegangsbewijzen bestellen. Allen kunnen plaatsnemen in het blauwe vak. Bent u geboren na 15 augustus 1945, dan kunt u kaarten bestellen voor het oranje vak. U kunt per donateursnummer maximaal 4 toegangsbewijzen voor het veld bestellen. Allen kunnen plaatsnemen in het oranje vak. Maakt u gebruik van een rolstoel, dan kunt u kaarten bestellen voor het paarse vak. Als rolstoelgebruiker kunt u één begeleider meenemen.

Toegangskaarten voor het middagprogramma in Crowne Plaza
De toegangskaarten voor het middagprogramma in Crowne Plaza (van Stolkweg 1, 2585 JL Den Haag) kosten € 5,- per persoon. Dit is inclusief één consumptie. Wanneer er nog plaats is, kunt u de toegangskaarten voor het middagprogramma ook kopen op de dag zelf.  In Crowne Plaza is plaats voor 1200 personen. Toegangskaarten ophalen bij een Primera winkel bij u in de buurt
. Het is ook mogelijk uw toegangskaarten -zowel voor het veld als voor het middagprogramma-  op te halen in een Primera winkel bij u in de buurt. U hoeft zich dan niet vooraf online aan te melden. Door Primera wordt voor hun service  €1,99 per kaart in rekening gebracht.

Lunch in Crowne Plaza
De lunch kan dit jaar niet vooraf besteld of gereserveerd worden. Ter plaatse kunt u kiezen uit verschillende Indische gerechten en hapjes en betalen met pin of contant geld.

Melati’s
Melati’s zijn op 15 augustus te koop op het veld en in Crowne Plaza. De melati’s zijn ook te koop via onze webshop.

Portretrecht
Het is mogelijk dat u als bezoeker gefotografeerd of gefilmd wordt. Stichting Herdenking behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.

Vragen tijdens het online aanmelden?
Voor eventuele vragen over het online bestellen kunt u contact op te nemen met de klantenservice van Paylogic. Telefoon 0900-72956442. Wanneer u problemen mocht ondervinden tijdens uw bestelling, uw bestelling wilt aanpassen of uitbreiden, uw kaarten niet in uw mailbox terechtkomen etc. Wanneer u de bestelling niet heeft afgerond, dan kunt u uw donateursnummer na ongeveer één uur opnieuw gebruiken. Het is niet mogelijk om u aan te melden via een e-mail aan ons kantoor of via ons telefonisch spreekuur. U kunt zich aanmelden via onderstaande button. U krijgt de toegangskaarten direct na aanmelding in uw mailbox let op dat u alle 6 de stappen van de aanmelding doorloopt.

Op de hoogte blijven? Word donateur!

Word donateur en wij sturen u op tijd een herinnering zodat u zich kunt aanmelden.